Juttuarkisto

 

4/2018: Kun ääni johdattaa

5.10.2018 / Jenni Arbelius

Lääkärin diagnoosi Kirsi Rannolle vuonna 2013 oli karu: spasmodinen dysfonia. Et voi enää koskaan laulaa työksesi. Siihen loppui vuoden 
1998 tangokuningattaren ura laulajana. Oli keksittävä uusi alku, jotain aivan muuta.

Lue lisää...

4/2018: Tanssi tekee näkyväksi itselle ja toiselle

5.10.2018 / Sari Laine

Ihminen ilmaisee vaistomaisesti kehonsa asentojen ja liikkeen avulla mielentilojaan. Tanssissa ihminen voi tietoisesti liikuttaa kehoaan ilmaisemaan kaikkia yleisinhimillisiä tunteitaan. Tanssin välityksellä ihminen tuo esille myös alkuperäisimmät kauneusihanteensa oman kehonsa kautta. Tanssi paljastaa ihmisestä paljon, niin itselle kuin toisillekin. Se on yksi tapa tulla nähdyksi.

Lue lisää...

3/2018: Kannattaako henkisyydestä puhua avoimesti?

28.6.2018 / Maria Lehtiniemi

Uuden ystävyys- tai parisuhteen alussa on toisinaan haastavaa kertoa avoimesti omasta maailmankatsomuksestaan tai henkisistä kokemuksistaan. Varsinkin silloin, kun toisella osapuolella on niistä hyvin vähän kokemusta tai ei laisinkaan. Kannattaako kissa nostaa pöydälle heti, vai vasta ihmissuhteen vakiinnuttua?

Lue lisää...

3/2018: Elämää enkelten ohjauksessa

28.6.2018 / Suvi Bowellan

Anne Liukkonen on luontaisalan moniosaaja ja kouluttaja, joka kommunikoi enkelimaailman kanssa päivittäin. Anne on ollut lapsesta saakka hyvin selvätietoinen. Hänen mukaansa aina ei ole ollut helppoa elää tässä maailmassa selväaistisuuden kanssa, mutta yhteys henkimaailmaan on tuonut valtavasti lohtua, ymmärrystä ja kiitollisuuden aiheita.

Lue lisää...