Juttuarkisto

 

3/2017: Darren Brittain: Kohtaako spiritualismi ihmisten tarpeet?

3.9.2017 / Darren Brittain / Kirsi Kyllönen

Spiritualismi on ainoa tunnistettu usko, joka tarjoaa todisteita henkimaailman olemassaolosta. Ympäröivän fyysisen maailmamme muuttuessa myös ulkoinen ja sisäinen maailmamme muuttuu. Mediumismin ilmiönä on vastattava näihin muutoksiin ja opittava ilmentämään itseään aikakaudelle sopivasti.

Lue lisää...

1/2017: Unelmat on mahdollista muuttaa todeksi!

12.4.2017 / Kirsi Kyllönen

Brian Mayne on Goal Mappingin luoja ja matkustaa nykyisin ympäri maailmaa opettamassa ihmisille, miten he voivat saavuttaa unelmansa. Brianin kirjoja on käännetty 15 kielelle ja Goal Mapping -järjestelmä on tavoittanut yli 4 miljoonaa ihmistä kautta maailman. Miehen omakaan tie haasteineen ja kriiseineen ei ole ollut helppo, mutta se on johtanut menestyksekkääseen ja hyvään elämään. Sama on mahdollista meille kaikille.

Lue lisää...

1/2017: Asta Raami: Älykäs intuitio on tietämisen kovinta ydintä

12.4.2017 / Asta Raami

Jokainen on intuitiivinen, tiedostipa sen tai ei. Mutta miten erottaa luotettava intuitio satunnaisesta päähänpistosta? Intuition käyttöä voi harjoitella ja jokainen voi kehittää itselleen älykkään intuition kyvyn. Älykästä intuitiota tarvitaan nyt ehkä enemmän kuin koskaan. Ympärillämme on kasapäin vaikeita ongelmia, joiden ratkaisemiseen ei päättely riitä.

Lue lisää...